1.- Colecta de duminica trecută, Duminica Bunului Păstor, pentru susținerea vocațiilor la preoție și la viața consacrată, a însumat 5031 lei. Vă mulțumim pentru generozitatea dumneavoastră.

2.- Joi, 6 mai, după liturghia de seară, tinerii ne invită la un moment de adorație euharistică.

3.- Vinerea aceasta este prima din luna mai. Vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie.

4.- Sâmbătă, 8 mai, începând cu ora 15:30, tinerii sunt așteptați la subsolul catedralei pentru a marca Ziua Tineretului organizată anul acesta doar la nivel parohial.

5.- Tot sâmbătă, 8 mai, este cinstită memoria Fericitului Ieremia Valahul. Comunitatea din Tomești, care îl are ca patron, își va sărbători hramul duminica viitoare, 9 mai.

6.- Așteptăm în continuare persoane dispuse să-i ofere lui Isus compania lor în Capela Adorației de la intrarea în catedrală. Vă avertizăm că timpul petrecut în adorație creează dependență, însă este cea mai sfântă dintre dependențe, astfel încât nicidecum nu este de temut dar de dorit. Programul va începe după Joia Verde.

7.- Pe tot parcursul lunii mai, în fiecare seară începând cu ora 17:20, vă invităm să recitați împreună cu noi sfântul rozariu și să cântăm litania lauretană. Cine dorește, poate să aducă o floare la altarul Maicii Domnului. Totuși, cea mai frumoasă floare pe care o putem așeza în fiecare zi la altarul său este sufletul nostru curat, cinstirea, rugăciunea și cântarea noastră.

8.- A apărut numărul pentru luna mai al revistei Lumina Creștinului.

Tuturor vă dorim Sărbători Pascale binecuvântate

și împreună cu creștinii ortodocși și greco-catolici

împărtășim bucuria Învierii Domnului spunându-vă:

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.