1.- Timp de câteva săptămâni, accesul în incinta catedralei pe poarta dinspre Trei Ierarhi – atât cel pietonal cât și cel auto – va fi blocat, întrucât se lucrează la reamenajarea spațiului exterior al catedralei vechi. Vă rugăm să aveți în vedere acest lucru, mai ales pentru faptul că vor fi mai puține locuri de parcare în curtea catedralei iar intrarea și ieșirea se vor face mai anevoios. Pentru a evita aglomerația și blocajul vă recomandăm în această perioadă să vă orientați pentru un loc de parcare în apropierea catedralei.

2.- Mulțumiri tuturor pentru sacrificiile făcute în timpul Postului Mare, sacrificii materializate în ofertele din cutia speranței care anul acesta au întrecut orice așteptare. S-au strâns aproape 21.000 de lei. Domnul să răsplătească generozitatea dumneavoastră și să fie de folos tuturor celor cărora le sunt destinate aceste oferte.

3.- În fiecare zi de joi din Timpul Pascal, începând cu ora 17:20, se va celebra Calea Luminii. Vă îndemnăm cu drag să vă alăturați la această devoțiune de acasă, sau aici în biserică, pentru a împărtăși în continuare creștinește bucuria învierii Domnului.

4.- Dorim ca odată cu sărbătoarea Trupul și Sângele Domnului să reluăm programul zilnic de Adorație din capela Preasfântului Sacrament. Cine dorește să se înscrie pentru o anumită zi și o anumită oră când este dispus să petreacă un timp de rugăciune și de adorație personală, este rugat să treacă pe la biroul parohial.

5.- Duminica viitoare, a IV-a din Timpul Pascal, este Duminica Bunului Păstor și în același timp a 58-a Zi Mondială a Vocațiilor. Vom face rugăciuni speciale pentru vocații la Preoție și la viața consacrată.

Vă dorim tuturor în continuare Sărbători Pascale binecuvântate!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.