1.- Astăzi, în cadrul sfintei liturghii de la ora 16:00, câțiva copii, tineri și adulți, care s-au pregătit corespunzător, vor face adeziunea la Acțiunea Catolică. Liturghia va fi prezidată de preasfințitul Iosif Păuleț.

2.- Marți, 8 decembrie, este Solemnitatea Neprihănitei Zămisliri. Sfintele liturghii vor fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. În cadrul sfintei liturghii de la ora 11:00, va avea loc hirotonirea a 17 tineri care s-au format în Seminarul Diecezan din Iași și în Seminarul Franciscan din Roman. Pentru a le asigura atât familiilor acestora cât și preoților concelebranți spațiul și locurile necesare, îi rugăm pe ceilalți credincioși să se orienteze către alte liturghii. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

3.- Miercurea, 9 decembrie, la ora 18.00, Preasfințitul Iosif Păuleț va celebra sfânta liturghie și va ține cateheza în biserica Sfântul Anton de Padova – Iași.

4.- Joi, 10 decembrie, este aniversarul morții martirice a Fericitului Anton Durcovici. Vom marca în mod solemn acest aniversar în cadrul liturghiei de la ora 18:00, prezidată de Preasfințitul Iosif Păuleț.

5.- Concertul de Crăciun al corului Juvenes Ecclesiae, va avea loc duminică, 20 decembrie, începând cu ora 19:00 și va fi transmis on-line pe canalele audio și video disponibile. În acea duminică, liturghia de la ora 18:00 se va celebra la ora 17:00. Aviz celor care participă în mod frecvent duminica la liturghia de la ora 18:00.

6.- La biroul parohial sau la ieșirea din catedrală veți putea găsi calendarul bisericesc pentru anul 2021 (în 3 variante) și numărul pentru luna decembrie al revistei Lumina Creștinului. V-o recomandăm cu drag pentru că veți găsi articole interesante și frumoase și în acest număr.

7.- Tinerii din Acțiunea Catolică au pregătit coroane de Advent pe care le veți putea procura astăzi, după sfintele liturghii, iar copiii de la Centrul de plasament Sf. Iosif din Iași vor confecționa și anul acesta ornamente de Crăciun pe care le vor prezenta spre vânzare duminica viitoare.

9.- Astăzi suntem chemați să ne exercităm dreptul la vot, participând la alegerile parlamentare. De persoanele pe care le vom vota va depinde în mare parte bunul mers al lucrurilor în țara noastră în următorii patru ani. Domnul să-i inspire și să-i lumineze pe cei care aleg și pe cei care sunt aleși, pentru ca mereu să se facă voia Sa, pentru că doar astfel ne va fi bine tuturor.

10.- Colecta de astăzi, a doua duminică din Advent, este pentru Caritas.

 

Advent binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.