1.- Marți, 8 septembrie, la ora 10:30, se va celebra o sfântă liturghie în cadrul căreia vor fi ridicați la treapta sfintei preoții diaconii care, datorită pandemiei, au așteptat îndelung acest moment. Întrucât, din cauza restricțiilor, în interiorul catedralei sunt mai puține locuri, accesul în interior va fi permis cu precădere familiilor noilor preoți.

2.- Joi, 10 septembrie, începând cu ora 19:00, tinerii ne invită la un moment de adorație euharistică.

3.- Duminica viitoare, 13 septembrie, îi invităm pe toți elevii să participe la sfânta liturghie de la ora 9:15 pentru a primi binecuvântarea de început de an școlar. Dacă este posibil, să ia cu ei ghiozdănelul sau niște rechizite.

4.- Tot duminica viitoare vom relua pregătirea cu copiii de la Prima Împărtășanie, grupa mare. Pregătirea se va face în catedrală, imediat după sfânta liturghie de la 9:15. Dorim ca Prima Împărtășanie să fie pe data de 22 noiembrie, în sărbătoarea Cristos, Regele Universului.

5.- Cititorii revistei Lumina Creștinului se pot bucura de noul număr, pentru luna septembrie. Acesta poate fi procurat fie de la intrarea în catedrală, fie de la biroul parohial, fie de la librăria Presa Bună.

6.- Având în vedere că accesul preoților în spital pentru îngrijirea bolnavilor este restricționat din cauza pandemiei, vă îndemnăm să ne chemați pentru a administra sacramentele înainte ca persoana grav bolnavă să se interneze. S-a întâmplat de mai multe ori în această perioadă să fim invitați să ne rugăm la căpătâiul bolnavilor, dar nu ni s-a permis accesul în spitale. Vă mulțumim de înțelegere și de colaborare.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.