1.- Ofertele dumneavoastră din cutiuțele speranței au însumat până acum 6.095 lei. În ciuda greutăților prin care cu toții am trecut în această perioadă a pandemiei, se vede că spiritul carității este viu și găsește întotdeauna posibilitatea de a veni în ajutorul acelora care trec prin greutăți mult mai mari. Domnul să răsplătească fiecare ofertă a dumneavoastră făcută cu generozitate și inimă largă.

2.- Joi, 11 iunie, avem solemnitatea Trupul și Sângele Domnului, Joia Verde. Programul sfintelor liturghii va fi ca cel de duminica: 8:00, 9:15, 11:30, 16:00 și 18:00. La sfârșitul liturghiei de la ora 18:00 se va face un moment de adorație și se va da binecuvântarea cu Preasfântul Sacrament.

3.- Sâmbătă, 13 iunie, este cinstită memoria Sfântului Anton de Padova, patronul comunității romano-catolice din cartierul Dacia. La ora 18:00 se va celebra liturghia hramului, desigur în condițiile prevăzute de această perioadă de restricții. În limita posibilităților suntem invitați să luăm parte la această sărbătoare a comunității vecine.

4.- Conform obiceiului, sâmbătă, 13 iunie, la sfârșitul liturghiei de la ora 18:00 se vor sfinți crinii și vor fi binecuvântați copiii prin mijlocirea sfântului Anton de Padova, acest sfânt atât de drag și cunoscut multor creștini și chiar necreștini din lumea întreagă.

Vă dorim tuturor o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.