1.- Colecta de duminica trecută, pentru Presa Bună, destinată anul acesta dotărilor necesare unui studio de radio al diecezei noastre, a însumat 3.592 lei. Vă mulțumim pentru generozitatea și susținerea dumneavoastră precum și pentru ofertele pe care continuați să le faceți pentru asigurarea transmisiunilor din catedrală.

2.- Mâine, luni, 1 iunie, se împlinește un an de la vizita Sfântului Părinte, Papa Francisc, la Iași. Aniversarul va fi marcat la liturghia de la ora 18:00, la care vor participa și oficialitățile implicate în pregătirea și organizarea vizitei. La sfârșitul sfintei liturghii va fi descoperită placa memorială și va fi prezentat volumul omagial apărut sub îngrijirea editurii Sapientia.

3.- Săptămâna aceasta, de marți, 2 iunie, până vineri, 5 iunie, au loc înscrieri pentru clasa a IX-a la Liceul Catolic din Iași. Acesta funcționează ca profil de teologie în cadrul Colegiului Pedagogic Vasile Lupu. Elevii de clasa a VIII-a pot opta pentru această școală catolică unde le este oferită posibilitatea unei dezvoltări intelectuale, umane și spirituale armonioase. De asemenea și la Seminarul Liceal din Bacău au loc înscrierile pentru admiterea la clasa a IX-a. Acestea se pot face fie la secretariatul Seminarului, fie on-line, la adresa de e-mail: cncsfiosif@yahoo.com.

4.- Vineri și sâmbătă, 5, respectiv 6 iunie, sunt primele din lună, cu devoțiunea la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Preacuratei Fecioare Maria. În luna iunie suntem chemați să cinstim într-un mod deosebit Inima Preasfântă a lui Isus. Vom încerca în fiecare seară să facem aceasta prin recitarea litaniei Inimii Preasfinte.

5.- La biroul parohial se mai găsesc formulare pentru dirijarea celor 2% din impozitul de anul trecut pe salariu sau pensie către parohia noastră. Termenul depunerii acestor declarații s-a prelungit, astfel încât și cei care nu ați reușit până acum să o faceți mai aveți posibilitatea. Vă mulțumim tuturor: și celor care le-ați completat deja și celor care o veți face de acum încolo.

6.- A apărut numărul pentru luna iunie al revistei Lumina Creștinului, număr dedicat aniversarului vizitei Sfântului Părinte, Papa Francisc, la Iași.

7.- Până pe data de 7 iunie mai există posibilitatea înscrierii on-line sau la biroul parohial pentru a fi lectori oficiali la sfintele liturghii și alte celebrări.

8.- Până la noi precizări, celebrările se vor desfășura în continuare în aer liber.

DUHUL SFÂNT, TRIMIS DE CRISTOS ÎNVIAT ȘI ÎNĂLȚAT LA CER,

 SĂ VĂ COPLEȘEASCĂ CU DARURILE SALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.