1.- Miercuri, 13 mai, o amintim pe Sfânta Fecioară Maria în aparițiile sale de la Fatima. Este totodată și Ziua Bolnavului la nivel diecezan. La ora 15:00 se va recita aici, în catedrală, sfântul rozariu cu toate cele 20 de mistere, rozariu oferit pentru toți bolnavii, în special pentru cei loviți de boala cauzată de noul coronavirus. Imediat după aceasta, la ora 17:00, va începe Adorația Euharistică specială pentru Ziua Bolnavului.

2.- Joi, 14 mai, suntem îndemnați de Sf. Părinte, papa Francisc, să ne alăturăm și noi inițiativei de a oferi o zi de post și rugăciune implorând milostivirea Domnului pentru încetarea pandemiei.

3.– În fiecare zi din această lună mai, la ora 17:00, se va recita sfântul rozariu iar la ora 17:30 se va face devoțiunea mariană în cadrul căreia vor fi cântate litaniile lauretane.

4.- În zilele de miercuri și vineri din timpul pascal, începând cu ora 19:00, vă invităm să urmăriți catehezele despre Sfânta Liturghie pe care le va prezenta preasfințitul Iosif Păuleț, iar în zilele de joi vă invităm să vă alăturați la devoțiunea Căii Luminii care se va celebra imediat după Sfânta Liturghie de la ora 18:00.

5.- Duminica viitoare, 17 mai, se împlinesc 6 ani de la beatificarea episcopului martir Anton Durcovici, ocazie bună pentru a ne intensifica devoțiunea noastră către el cerând să mijlocească la Domnul harurile de care avem trebuință. De asemenea cerem de la Domnul descoperirea minunată a osemintelor sale și ridicarea sa cât mai curând la treapta de sfânt al bisericii noastre locale.

Vă dorim ca bucuria învierii Domnului

să fie prezentă mereu în viața dumneavoastră!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.