1. Iubiţi credincioşi, marţi, 13 iunie, la Liturghia de seară, vom sfinţi crinii, în cadrul devoţiunii prin mijlocirea sfântului Anton de Padova. În aceeaşi zi, la ora 18.00, va avea loc Liturghia de hram în parohia „Sfântul Anton de Padova”.

2. Miercuri, 14 iunie, vom începe novena de pregătire la solemnitatea „Preasfintei Inimi a lui Isus”. Sfântul Rozariu de seară va începe la ora 17.50, iar la final vom cânta Litania Preasfintei Inimi a lui Isus.

3. Joi,  15 iunie, avem solemnitatea „Corpus Domini”, sărbătoare de poruncă. Programul Liturghiilor este ca în zilele de duminică.

4. În perioada 10-15 iulie, în parohia noastră, se va desfăşura campusul pentru copii cu tema: „Viaţa, o comoară de descoperit”. Înscrierile se fac la biroul parohial.

5. Duminica viitoare, după amiază, se va celebra o singură sfântă Liturghie, la ora 17.00 (ora 5). Apoi va urma procesiunea cu Preasfântul Sacrament pe străzile oraşului. Vă invităm cu multă căldură să luaţi parte la această manifestare publică a credinţei noastre în sfânta Euharistie.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă

şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.