1. Iubiţi credincioşi, colecta de astăzi este pentru susţinerea vocaţiilor.

2.  Marţi, 9 mai, la ora 19.30, avem cateheza lunară comunitară. Tema este: Învierea lui Isus și învierea noastră. O perspectivă biblică.

3. Se fac înscrieri la Seminarul Mic din Bacău. E un liceu în care orice tânăr care simte o chemare către viața consacrată, poate face un discernământ vocaţional pentru a da un răspuns acestei chemări interioare.

4. În perioada 12-14 mai 2017 va avea loc evenimentul „Zilele Seminarului”, la Institutul nostru. Este o iniţiativă care se adresează acelor tineri care doresc să trăiască un week-end „altfel”, mai aproape de Domnul.

5. Vineri, 12 mai, are loc pelerinajul anual al bolnavilor la Cacica. Cei bolnavi din parohie care doresc sa participe, să se anunţe la biroul parohial până miercuri pentru a ne putea organiza.

6. Centrul Diecezan Caritas Iași organizează un concert caritabil în Aula „Fericitul Anton Durcovici”. Vă invităm! Persoanele care nu pot participa, dar doresc să contribuie la susținerea cauzei, pot face acest lucru, donând în urnele de la ieșirea din catedrală. Tot acolo, voluntarii Caritas vă pot oferi mai multe detalii.

Vă dorim tuturor

o duminică frumoasă şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.