fericirile-2(Evanghelia: Despre Cele Opt Fericiri)

1. Iubiţi credincioşi, joi, 2 februarie, este Sărbătoarea Întâmpinării Domnului. Este şi Ziua Mondială a Persoanelor Consacrate. În afară de cele trei Liturghii obişnuite din timpul săptămânii, Preasfinţitul Petru Gherghel va prezida, la ora 11:00, o Liturghie pontificală la care, pe lângă credincioşii din parohie, vor lua parte şi persoanele consacrate din zona Iaşi. Tot atunci se vor binecuvânta şi lumânările. Ziua Persoanelor Consacrate va fi marcată aici la Iaşi duminica viitoare printr-o Liturghie celebrată de Preasfintitul Petru Gherghel, la ora 16.00, Liturghie la care sunt invitaţi toţi tinerii.

2. În aceeaşi zi, 2 februarie, la ora 19.00, va avea loc o oră de adoraţie organizată de tineri.

3. Vineri, 3 februarie,  se celebrează memoria sfântului Blaziu. La toate cele trei Liturghii va fi dată binecuvântarea specială împotriva bolilor de gât şi a altor boli.

4. Tot vinerea viitoare, vinerea I din lună, vom începe novena de nouă luni la Inima Preasfântă a lui Isus şi vom vizita şi bolnavii care nu pot veni la biserică. Cei care cunoaşteţi astfel de persoane, vă rugăm să anunţaţi până miercuri la biroul parohial.

5. După cum aţi observat, în ultimii ani, din diferite motive obiective sau personale, numărul persoanelor de la Corul Mare a scăzut destul de mult. Deşi, chiar în număr restrâns, corul ne încântă şi ne ajută să ne înălţăm sufletul spre Domnul prin cântări deosebite, ar fi de dorit ca numărul coriştilor să fie mai mare. În acest sens, lansăm o rugăminte şi un apel călduros ca toţi aceia care au mai cântat la cor sau cred că pot cânta în cor, chiar dacă nu au prea multă experienţă, să se adreseze Pr. Ciprian Antălucă pentru a decide asupra fiecărui candidat în parte. Vă mulţumim!

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.