daramarea-templului(Evanghelia – despre prezicerea dărâmării templului)

1. Iubiţi credincioşi, marţea viitoare, 15 noiembrie, la ora 19.00, în Aula „Fericitul Anton Durcovici”, va avea loc a doua Întâlnire comunitară lunară din seria dedicată rolului şi importanţei Sfintei Scripturi în viaţa noastră. Întâlnirea va fi coordonată de Pr. Prof. Iosif Antili şi va avea ca temă: „SĂ CITIM BIBLIA! DAR CUM SĂ PROCEDĂM? Un ghid al dificultăților cu care se confruntă cititorii Sfintei Scripturi”. Vă reamintim că sunteţi invitaţi şi puteţi participa cu toţii: adolescenţi, tineri şi persoane mai în vârstă.

2. Duminica viitoare este solemnitatea „Cristos, Regele Universului”. Ca în fiecare an, vom organiza patru ore de adoraţie pentru a-i mulţumi Bunului Dumnezeu pentru toate harurile şi binecuvântările primite de la El în anul bisericesc care se încheie. Programul este următorul:

–     12:00-13:00, adoraţie pentru toţi credincioşii care rămân după Sfânta Liturghie de la ora 11:00;

–     13:00-14:00 vor organiza adoraţia persoanele consacrate;

–     14:00-15:00, seminariştii;

–     15:00-16:00, tinerii.

3. Tot duminica viitoare, colecta care se va face, va fi pentru Seminar.

4. La biroul parohial puteţi găsi deja calendare pentru anul viitor.

5. Vă reamintim că astăzi, la ora 19.00, Centrul Diecezan Caritas Iaşi organizează, aici în curtea catedralei, campania „Un milion de stele”. Tot în legătură cu acest eveniment, un grup de voluntari şi angajaţi de la Caritas vă aşteaptă acum, la ieşirea din catedrală, pentru a cumpăra unele produse confecţionate de ei. Banii adunaţi vor fi direcționaţi către copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă

şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.