cei-zece-leprosi1. Iubiţi credincioşi, cei care doresc să facă o oră de adoraţie personală în Capela pentru Adoraţie, se mai pot înscrie până duminica viitoare, deoarece vrem să definitivăm programul pentru acest an pastoral.

2. Duminica viitoarela ora 16.00, se va celebra Sfânta Liturghie de deschidere oficială a anului universitar 2016-2017. Toți studenţii sunt așteptați să participe la acest moment important pentru a începe noul an cu binecuvântarea lui Dumnezeu.

3. Marţi, 18 octombrie, în sărbătoarea Sfântului Luca, patronul medicilor, va fi celebrată aici în catedrală, la ora 18:30, o Sf. Liturghie pontificală la care sunt invitaţi medicii, asistenţii medicali, infirmierii şi persoanele care se mai ocupă de bolnavi.

4. Elevii care vor susţine la sfârşitul acestui an şcolar examenul de Bacalaureat sunt aşteptaţi sâmbătă, 22 octombrie 2016, la pelerinajul anual al absolvenţilor de liceu la sanctuarul marian de la Cacica. Detalii puteţi găsi pe site-ul: http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=20161046

5. Tot pe 22 octombrie va avea loc, aici la catedrală, pelerinajul credincioşilor din parohiile decanatului de Iasi, pentru a trece prin „Poarta Sfântă”.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă

şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.