ascensione di Gesu

1. Iubiţi credincioşi, vă reamintim că astăzi este Ziua Comunicaţiilor Sociale, iar colecta este pentru Presa Bună.

2. Totodată, vă reamintim că astăzi, după Liturghia de la ora 16:00, copiii şi tinerii comunităţii noastre, în special cei de la corul Îngeraşii, de la corul Juvenes Ecclesiae şi de la Acţiunea Catolică, vor da un mic spectacol pentru cei bolnavi şi pentru persoanele în vârstă.

3. Mâine, 9 mai, după Liturghia de seară, va avea loc întâlnirea comunitară lunară. Este a treia întâlnire, dintre cele patru programate cu pr. Daniel Iacobuţ. Ca şi până acum, sunt invitaţi şi aşteptaţi toţi cei care doresc (de la adolescenţi şi tineri, până la persoane mai în vârstă).

4. Vă reamintim că vinerea viitoare, pe 13 mai, va avea loc Pelerinajul Special al bolnavilor la Cacica.

5. Elevii care termină Liceul sunt aşteptaţi sâmbătă, 14 mai 2016, la pelerinajul anual al absolvenţilor de liceu la sanctuarul marian de la Cacica. Cei care doresc să participe, să se înscrie la biroul parohial.

6. Tot sâmbătă, 14 mai, la ora 20:00, aici, în catedrală, va avea loc privegherea pentru Rusalii, pregătită de tineri.

7. Duminica viitoare este Solemnitatea Coborârii Duhului Sfânt (Rusaliile). În cadrul Liturghiei de la ora 11:00 va fi administrat Sacramentului Mirului copiilor din comunitatea noastră parohială. Îi rugăm pe copiii care vor fi miruiţi, precum şi pe părinţii, rudele şi naşii lor de mir să vină din timp la spovadă pentru ca să nu se aglomereze în ultimul moment. Pe parcursul acestei săptămâni vor fi totdeauna preoţi la spovadă în timpul Liturghiilor.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă

şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.