ultima-cena-sentados-en-el-suelo1. Astăzi se împlinesc 26 de ani de la consacrarea episcopală a Preasfinţitului Petru Gherghel. Înălţăm şi noi o rugăciune specială de mulţumire pentru Excelenţa sa. La ora 18:30, Preasfinţitul va celebra aici în catedrală o Liturghie de mulţumire.

2. Astăzi începe luna mai, lună dedicată Sfintei Fecioare Maria. Pe lângă alte rugăciuni şi devoţiuni personale, în fiecare seară, înainte de Liturghie, vom recita împreună rugăciunea sf. Rozariu, care va fi condusă de un preot.

3. Mâine, luni, la ora 9:30, la căminul „Xaverianum” din Copou, va fi celebrată o Sf. Liturghie pentru credincioşii greco-catolici, în a doua zi de Paşte.

4. Joia viitoare este solemnitatea Înălţării Domnului; programul Liturghiilor este ca în zilele de duminică.

5. Vineri şi sâmbătă este prima vineri şi prima sâmbătă din lună. Vineri vom vizita bolnavii pentru spovadă şi împărtăşanie.

6. Sâmbăta viitoare se celebrează la Buruieneşti, jud. Neamţ, Ziua Tineretului. Cei care doresc să participe, să se anunţe, până joi, la pr. Cristian Bîrnat.

7. Pentru duminica viitoare, în preajma şi cu ocazia Zilei Bolnavului, copiii şi tinerii comunităţii noastre au pregătit un mic spectacol pentru cei bolnavi şi pentru persoanele în vârstă. Astfel, aceste persoane vor participa la Liturghia de la ora 16:00, iar spectacolul începe după Liturghia respectivă. Toate persoanele care vor veni, sau care vor trebui transportate, sunt rugate să anunţe la biroul parohial până miercuri seara ca să ne putem organiza.

8. De asemenea, de Ziua Bolnavului, pe 13 mai, se va organiza un Pelerinaj Special al bolnavilor la Cacica. Toţi cei care vor să participe, să anunţe la biroul parohial până la sfârşitul acestei săptămâni pentru a avea timp să ne organizăm cu transportul.

9. Vă mai anunţăm că a apărut Revista „Lumina creştinului” şi „De la răsărit la apus”.

10. Colecta din duminica viitoare este pentru „Presa Bună”.

11. Tot duminica viitoare este hramul bisericii de la Tomesti. Sfânta Liturghie va fi la ora 11:00.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.