1.  Marţi, 8 decembrie, este Solemnitatea Neprihănitei Zămisliri. Fiind sărbătoare de poruncă, Sfintele Liturghii vor fi celebrate ca în zilele de duminică. În cadrul Sfintei Liturghii de la ora 11:00, vor fi hirotoniţi ca diaconi 20 de seminarişti, pe care e bine să-i însoţim cu rugăciunile noastre, mai ales în aceste zile.

2.  Joi, 10 decembrie, vom celebra sărbătoarea Fericitului Anton Durcovici. La ora 16:00 va avea loc în sala de la subsolul catedralei un simpozion cu tema „Fericitul Anton Durcovici şi Viaţa consacrată”, simpozion ce va fi urmat, la ora 18:00, de o Liturghie pontificală aici în catedrală.

3.  Duminica viitoare, într-un cadru solemn, la Liturghia pontificală de la ora 11:00, va începe „Anul jubiliar al milostivirii” şi va fi deschisă „Poarta Sfântă” aici în catedrală.

4.  Tot duminică, la ora 19:00 va avea loc Concertul Tradiţional de Crăciun, susţinut de Corul Tinerilor noştri „Juvenes Ecclesiae”, concert la care vă invităm pe toţi.

5.  (La Liturghiile de la 9:15; 11:00) La ieşirea din Catedrală, câţiva copii şi tineri de la Orfelinatul „Caritas” din Iaşi, oferă spre vânzare unele obiecte religioase şi felicitări de Crăciun confecţionate de ei.

6. Colecta de astazi este pentru Caritas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.