Anunțuri – Duminică – 22 noiembrie 2015

1.  Vă reamintim că astăzi colecta care se face, va fi destinată Seminarului.

2.  După cum am anunţat deja duminica trecută, astăzi, în Solemnitatea „Cristos, Regele Universului”, vor fi organizate patru ore de adoraţie, după următorul program:

–       12:00-13:00, adoraţie pentru toţi credincioşii care rămân după Sfânta Liturghie de la ora 11:00;

–       13:00-14:00 vor organiza adoraţia persoanele consacrate;

–       14:00-15:00, seminariştii;

–       15:00-16:00, tinerii.

3.  Deoarece, de nenumărate ori au venit din partea multora dintre dumneavoastră solicitări, întrebări şi sugestii cu privire la posibilitatea de a găsi unele cărţi şi obiecte religioase, am reuşit să organizăm un astfel de sector la biroul parohial. Deci, de acum înainte, în orice zi, în timpul programului de birou, inclusiv după Sfânta Liturghie, puteţi găsi acolo astfel de articole.

4.  Facultatea de Teologie Romano-Catolică, Iaşi, în colaborare cu Institutul Teologic Romano-Catolic din Iaşi, organizează, în ziua de joi, 26 noiembrie 2015, între orele 9:00 – 18:30, la sediul institutului, simpozionul cu tema „Biserica şi trăirile lumii contemporane”. Manifestarea se înscrie în seria de iniţiative academice în vederea promovării cercetării teologice şi a dialogului cu oamenii şi realităţile timpului nostru. Organizatorii ne invită să luăm parte în număr cât mai mare.

5.  Vă reamintim că duminica viitoare începe un nou An Bisericesc. Prima perioadă este Adventul, un timp privilegiat de post şi pregătire intensă pentru marea sărbătoare a Crăciunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.