Dragi copii, de ziua noastră vă doresc multă sănătate şi fericire! Trăiţi-vă copilăria, care este cea mai importantă etapă a vieţii noastre. Copilăria este cea care ne transformă în fiinţe atât de inocente. Şi daţi-mi voie să vă urez tuturor un călduros: La mulţi ani! Cu drag, un copil fericit (Martha Gherghel)

Le doresc tuturor copiilor de orice vârstă o viaţă minunată cu momente de vis din care să nu lipsească Dumnezeu! (Radu Farcaş)

Vă doresc de 1 iunie să fiţi fericiţi împreună cu familia şi prietenii. Să primiţi cele mai frumoase cadouri! (Sever Dragomir)

Fie ca bucuria copilăriei să vă umple inima, pentru a vă aminti cu drag de cele mai inocente momente pe care le-aţi trăit într-o lume lipsită de griji! (Mihai Cobzaru)

Urez La mulţi ani! din toată inimă tuturor copiilor! Dumnezeu să vă binecuvânteze în toate zilele vieţii voastre şi să vă conducă pe calea cea bună, pentru ca la sfârşitul vieţii să urcaţi la cer, lângă Isus! (Sergiu Mârţ)

La mulţi ani! tuturor copiilor de 1 iunie. Şi pentru mine această zi este minunată: pentru că primesc jucării! Dragi copii, de 1 iunie vă urez multă sănătate, noroc, succes la şcoală şi nu în ultimul rând … multe jucării! (Irina Zaharia)

Dragi copii, sper că aţi avut un an bun, roditor, în care aţi dobândit multe cunoştinţe, pe care le veţi folosi de-acum înainte. Îmi doresc să creşteţi în înţelepciune, în bunătate şi să rămâneţi la fel de visători, cum aţi fost şi până acum. Să priviţi spre orizonturi mai largi şi să nu vă pierdeţi speranţa niciodată, pentru că nu sunteţi singuri. Mereu veţi avea un înger păzitor, care vă ca alina suferinţele, dar mai ales pe Dumnezeu care nu vă va lăsa vreodată să plângeţi. Îmi doresc să străluciţi toată viaţa şi să nu vă pierdeţi speranţa în Dumnezeu. La mulţi ani, copii! Să fiţi mereu fericiţi împreună cu Isus! (Roberta Colotin)

Fericit să vă fie sufletul de ziua tuturor copiilor, în care bucuria le întrece şi le împlineşte pe toate. Fericiţi să fie toţi în libertate şi pace, sărbătorind alături de cei dragi. Fericiţi să fie cei care îi ajută pe alţii să devină la rândul lor bucuroşi! La mulţi ani! (Andrei Panţir)

Copile drag, astăzi este ziua ta. Bucură-te! Uită de toate grijile din viaţa de zi cu zi şi bucură-te! Mulţumeşte-i lui Dumnezeu pentru această zi minunată şi bucură-te! Indiferent de vârstă, ascultă ce îţi spun şi bucură-te! această zi unică şi specială o ai doar odată pe an, aşa că bucură-te! Ieşi din ritmul tău normal, din ceea ce faci zilnic şi bucură-te! Îţi spun sincer, copil drag, bucură-te! Când vei fi mare vei vrea să fie la fel ca acum! (Adrian Petercă)

Dragi copii mari şi mici, La mulţi ani de ziua tuturor! Vă urez să aveţi parte numai de momente minunate alături de cei dragi. Bucuraţi-vă de fiecare clipă din viaţa voastră şi fiţi recunoscători pentru tot ce aveţi. Purtaţi-vă cum se cuvine şi respectaţi-i pe mai marii voştri la şcoală, acasă şi oriunde aţi merge. Învăţaţi la şcoală şi fiţi silitori! Să vă bucuraţi din plin de această sărbătoare! (Alex Mârţ)

Este bine ca în această zi fiecare copil să se simtă special atât pentru familie cât şi pentru societate. Toţi copii să-şi asculte părinţii, să se ţină de şcoală şi să facă ce le place şi le aduce bucurie în viaţă. La mulţi ani! (Patrick Toma)

De 1 iunie le doresc tuturor copiilor să fie sănătoşi şi fericiţi alături de părinţi. Bucuria să se citească în privire! La mulţi ani! (Livia Mărtinaş)

La mulţi ani! tuturor copiilor de 1 iunie. Urarea mea pentru voi este: sănătate, fericire, toate dorinţele să vi se îndeplinească, să vă iubiţi părinţii, să fiţi ascultători! (Andra Constantinescu)

Urez copiilor din lumea întreagă La mulţi ani de 1 iunie! Împreună cu cei dragi să se bucure din plin în această zi! Şi pentru că ne apropiem de sfârşitul anului şcolar, vă doresc o vacanţă plăcută şi liniştită! (Adrian Burbulea)

De 1 iunie doresc tuturor copiilor fericire şi sănătate. Toţi copiii sunt speciali. În această zi frumoasă vă doresc numai bine, să fiţi alături de familie, de prieteni şi de Dumnezeu. Multă bucurie! (Bianca Diaconu)

A consemnat, prof. Lăcrămioara Boroş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.