În timpul  Adventului  s-a  desfășurat proiectul Crăciunul –  bucuria inimii, cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii și familiile nevoiașe din parohia noastră. Au fost implicați atât copii, cât și tinerii și diferite familii sub coordonarea pr. paroh Iosif Dorcu, pr. Pavel Beșleagă, pr. Cristian Bîrnat și pr. Eugen Robu.

 

Din darurile primite de la copii  s-au pregătit cadouri pentru elevii din satul Vișani și pentru copiii internați la secția oncologie din cadrul Spitalului ”Sf. Maria”.

Tinerii au vizitat și au colindat persoanele vârsnice din parohie iar din fondurile strânse în urma vânzării de corinițe de Advent, le-au dăruit o atenție.

Grupul de familii din parohia noastră „Familii Speciale” (la care așteptam să ni se alăture și altele) au contribuit financiar la cumpărarea și pregătirea unor pachete cu alimente iar prin aceste daruri și prin colinde au împărtășit bucuria Nașterii Domnului în sânul familiilor nevoiașe din parohia noastră.

Mulțumim tuturor pentru ajutor și disponibilitate chiar și celor care prin diferite căi au căutat să promoveze binele în acest timp sfânt, Pruncușorul divin să primească aceste fapte de caritate și să reverse asupra tuturor pace, bucurie și binecuvântare!

Crăciun Fericit tuturor!


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.