Parohia Adjudeni s-a bucura sâmbătă, 1 iunie 2013, de prezenţa multor copiii din toate parohiile Diecezei de Iaşi. Tema din acest an a întâlnirii diecezane a Copiilor a fost „Suntem mesagerii ai lui Isus”. Sfânta Liturghie a fost prezidată de PS Petru Gherghel înconjurat de preoţii care i-au însoţit pe animatori şi copii.

Un grup de 30 de copii din parohia noastră au fost însoţiţi de pr. Petru Dorcu şi pr. Eugen Robu, de sr. Elisabeta şi sr. Adriana, de prof. Lăcrămioara Boroş şi de animatori la Sărbătoarea diecezană a Copiilor.

 

Bucuria şi entuziasmul luminau feţele tuturor. Cântecul, rugăciunea şi jocul au fost „compania” copiilor în drumul spre parohia Adjudeni.

În cadrul sfintei Liturghii copiii au cântat şi au ascultat cu atenţie omilia PS Petru, care le-a amintit că ei sunt iubiţi nespus de mult de Isus Cristos. Chiar aşa mici cum sunt, prin exemplul lor pot deveni mesageri ai Evangheliei.

Înainte de încheierea Sfintei Liturghii, PS Petru a anunţat gazda de anul viitor a Zilei Diecezane a Copiilor: Parohia „Sfântul Mihail” din Valea Mare. Apoi programul a continuat cu Festivalul Copiilor.

La întoarcerea spre Iaşi copiii au vizitat biserica „Sfânta Fecioară Maria Regină” din Tămăşeni. Aici au fost întâmpinaţi de pr. paroh Beşleagă Petru şi împreună s-au rugat Sfintei Fecioare Maria.

A fost o sărbătoare minunată, a cărei amintire o vom păstra mereu vie în inima noastră. Le mulţumim din inimă celor care s-au implicat în organizarea acestei zile! Iar copiilor din lumea întreagă le spunem: şi noi şi voi „ suntem mesageri ai lui Isus”! La mulţi ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.