1. Sâmbăta viitoare 1 decembrie nu se face ora de religie şi nici programul de cateheză. Copii care sunt înscrişi la corul „Îngeraşii” sunt aşteptaţi la ora 16,00 la repetiţia pentru pregătirea concertului de Crăciun.

2. Anunţăm pentru a treia oară că tânărul Marian, fiul lui Ludovic şi Paula Blaj, din comunitatea noastră, va fi hirotonit diacon în data de 8 decembrie 2012. Dacă cineva cunoaşte vreun impediment canonic este dator să ne anunţe la oficiul parohial.

3. Astăzi, în solemnitatea lui Cristos, Regele universului, între 12.00 – 16.00 vor avea loc patru ore de adoraţie publică după cum urmează:

– 12.00 – 13.00 toţi credincioşii

– 13.00 – 14.00 persoanele consacrate din Iaşi

– 14.00 – 15.00 seminariştii

– 15.00 – 16.00 tinerii

4. La biroul parohial puteţi procura calendarul catolic de perete 2013.

5. În cursul acestei săptămâni dorim să reînnoim tabelul cu înscrierile la adoraţia euharistică care are loc zilnic în capela catedralei noastre. Vă invităm pe cât mai mulţi să-i oferiţi lui Isus Euharisticul o oră din timpul săptămânii dumneavoastră. Înscrierile se fac la biroul parohial.

6. Duminica viitoare începe Adeventul şi un nou an bisericesc. De aceea fiecare dintre noi este chemat să trăiască mai intens acest moment de pregătire la Naşterea Mântuitorului nostru Isus Cristos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.