sfanta familie din nazaret

DRAGII NOŞTRI CREDINCIOŞI,

Vă scrie părintele dumneavoastră paroh, împreună cu ai săi colaboratori, toţi având bucuria de a conlucra cu şi pentru binele dumneavoastră sufletesc:

– părintele Petru DORCU, cu misiunea de a forma noile vlăstare ale Bisericii, copiii;

– părintele Vasile PETRIŞOR, cel care se străduieşte să conducă pe drumuri drepte şi sfinte tinerii care locuiesc, învaţă sau lucrează în urbea noastră;

– părintele Cătălin FARCAŞ,  cu misiunea de a fi alături de tinerii miri şi de a oferi o mângâiere sufletească bolnavilor din spitalele ieşene.

 

Din mila şi prin harul Domnului, am ajuns şi la aceste sărbători sfinte ale Naşterii lui Isus, 2011, şi la începutul unui nou an, 2012.

Dorinţele noastre, la acest ceas festiv, nu pot fi decât cele mai nobile şi mai sfinte: ca Isus născut la Betleem să vă fie adevăratul oaspete al Crăciunului, iar în Maria, Mama sa şi Patroana comunităţii noastre, să găsiţi întotdeauna adevărata mângâiere de mamă.

Continuăm împreună să celebrăm al doilea An dedicat Familiei creştine: ne rugăm pentru a cere binecuvântarea Cerului asupra familiilor noastre, iar pentru familiile în suferinţă să fim sprijin şi mângâiere.

Una din priorităţile anului 2012, pentru noi toţi, ar fi rugăciunea intensificată pentru ca părintele nostru martir, Anton DURCOVICI, mort în închisorile comuniste, să fie declarat cât mai curând fericit.

Cu siguranţă, în anul 2011, am simţit ajutorul şi harul lui Dumnezeu, dar în aceeaşi măsură şi iubirea şi preţuirea dumneavoastră pentru care vă mulţumim. Pe noi ne-a bucura cel mai mult implicarea dumneavoastră în diferite forme: participarea la liturghie şi la sacramente, participarea la rugăciunea de adoraţie pe care am iniţiat-o în acest an, activitatea la corurile care ne încântă atât de mult în fiecare duminică, participarea cu darul şi obolul dumneavoastră pentru sprijinirea activităţii noastre. Aş aduce o mulţumire specială corului mare, condus de părintele Florin Spătariu, ca şi corurilor tinerilor şi copiilor, dirijate de Maximilian Husaru, care duminică de duminică cântă şi ne încântă la celebrările noastre comunitare.

Ca o veste mare pentru 2012, vă anunţăm misiunile care vor avea loc în catedrala noastre în zilele de 6 – 9 decembrie.

Vă dorim un Crăciun binecuvântat şi un an nou, 2012, mai rodnic şi mai fericit, cu pace şi bucurie!

În numele tuturor,

Parohul dumneavoastră, pr. Iosif DORCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.