1. La biroul parohial puteţi găsi numărul pe luna decembrie al revistei LUMINA CREŞTINULUI. De asemenea, avem şi calendare: romano-catolic de perete şi cel dublu, cu sfinţii ambelor biserici.

    2. Joi, 8 decembrie, este sărbătoare de poruncă. NEPRIHĂNITA ZĂMISLIRE. Sfintele liturghii vor fi ca în ziua de duminică. La liturghia pontificală, de la ora 11.00, vor fi hirotoniţi ca diaconi seminariştii din anul VI.

    3. Sâmbătă, 10 decembrie, se împlinesc 60 de ani de la moartea episcopului Anton Durcovici. Seara, la ora 18.00 va fi o liturghie comemorativă.

    4. Tot sâmbătă, la ora 19.00, în subsolul catedralei, Surorile Providenţei, în colaborarea cu Universitatea de Arte, cu Liceul de arte şi cu Grupul şcolar V. Pavelcu organizează un spectacol de binefacere. Fondurile obţinute la acest spectacol vor fi destinate construirii unei grădiniţe în misiunea din Ecuador.

    5. Duminica viitoare, 11 decembrie, la ora 19.00, va avea loc concertul extraordinar de colinde susţinut de Corul de tineri JUVENES ECCLESIAE. De aceea liturghia de seară va fi în catedrala mică.

      LĂSAȚI UN MESAJ

      Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
      Introduceți aici numele dvs.

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.