biblia crestina sau sfanta scriptura1. Pe parcursul a opt sâmbete, în aula mare a catedralei, vor avea loc cursuri biblice. Mai concret, toţi cei care vor sa intre puţin în tainele înţelegerii Sfintei Scripturi, vor putea participa la nişte cursuri foarte interesante despre Sf. Scriptură: apariţia ei, scriitorii biblici, inspiraţia, canonul şi multe altele. Cursurile bor fi susţinute de Sora Iuliana de la Congregaţia ND de Sion. Am fi bucuroşi să participe cat mai mulţi credincioşi, doritori să aprofundeze Biblia. Aceste cursuri se ţin sâmbăta începând cu ora 16.00.

2. Duminica viitoare la Sfânta Liturghie a tinerilor, de la ora 16.00, va avea loc o celebrare specială prin care se va marca începutul unui nou an universitar. Îi invităm pe tinerii ieşeni să participe la această sfântă Liturghie pentru a cere binecuvântarea lui Dumnezeu în noul an.

 

3. Tot duminica viitoare în Catedrala mare, începând cu ora 19.30, va avea loc un concert special vocal-simfonic de muzică sacră. Concertează Corul Mare al Catedralei, dirijat de pr. Florin Spătariu. Este invitată orchestra „Tineri interpreţi ieşeni”.

4. Sfânta Liturghie de seară de duminica următoare, de la ora 18.30, se va oficia în Catedrala veche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.