1. Miercuri, 2 februarie, este Sărbătoarea Întâmpinarea Domnului. Liturghia solemnă, celebrată de PS Petru Gherghel, cu binecuvântarea lumânărilor, va fi la ora 10.00. Vă facem cunoscut, însă, că se celebrează şi liturghiile de dimineaţă şi seară, ca în zilele obişnuite.

2. Joi este comemorarea sfântului Blaziu. În această zi se obişnuieşte binecuvântarea credincioşilor cu lumânările sfinţite. Programul va fi ca în zilele de lucru, iar binecuvântarea se va da la toate liturghiile.

3. Vineri este prima vineri din luna februarie. Începem novena oficială, care se va încheia în luna octombrie. Ne-am bucura să facă această novenă cât mai mulţi credincioşi. De asemenea, dacă sunt persoane bolnave sau care nu se pot deplasa la biserică, dar doresc să facă această novenă, să ne anunţe la biroul parohial şi ne vom deplasa noi la casele lor în fiecare primă vineri din lună.

4. Am încheiat sfinţirea caselor şi vrem să le mulţumim tuturor acelora care au înţeles valoarea acestui moment important din viaţa familiei şi a parohiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.