1. A apărut revista Lumina Creştinului pe luna decembrie. Revista o puteţi găsi la biroul parohial. De asemenea, puteţi găsi şi calendarul de perete 2010 şi calendarul ecumenic.
  2. La ieşirea din biserică veţi vedea câţiva tineri de la Acţiunea Catolică cu coroane de Advent făcute de ei. Cu banii obţinuţi din vânzarea lor se vor face cadouri pentru copiii săraci.
  3. Copiii de la Centrul de plasament Sf. Iosif vă vor întâmpina la ieşirea din biserică cu felicitări de sărbători confecţionate de ei. Dacă veţi cumpăra o felicitare, îi veţi ajuta pe aceşti copii.
  4. Miercuri, 8 decembrie, este sărbătoare de poruncă, Neprihănita Zămislire. Programul liturghiilor este ca în ziua de duminică: 8.00, 9.15, 11.00, 16.00 şi 18.00.
  5. La ora 11.00, în ziua de 8 decembrie, va fi o Liturghie pontificală, deoarece vor fi hirotoniţi ca diaconi studenţii anului VI de la Institutul Teologic.
  6. Joi seara la ora 17.00, La Institutul Teologic va fi o conferinţă în amintirea morţii martirice a PS Anton Durcovici.
  7. Vineri, 10 decembrie, la ora 18.00, PS Petru Gherghel va celebra o Liturghie în amintirea martiriului PS Anton Durcovici, de la a cărui moarte se împlinesc 59 de ani.
  8. Duminica viitoare, la ora 19.00, corul tinerilor Juvenes Ecclesiae va susţine tradiţionalul concert de colinde în Catedrala noastră. Liturghia de seară se va celebra în Catedrala veche

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.